browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: augusti 2012

Egypten (Port Said)

Efter vår tidigare och enligt oss mycket målande beskrivning av Egypten, har vi som sista inlägg från kontinenten Afrika valt att låta bilder tala, då ord lätt får en bitter eftersmak (i alla fall ibland). Luxor Tempel   Vi på jakt efter diesel, de på jakt efter baksheesh   +45 grader i vattnet +45 grader … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 8 Comments

Egypten (Aswan)

Sökord: Korruption, byråkrati och oärlighet. Negativa rykten florerar om detta överbefolkade land ifrån väst till öst och jag vill lova ALLA rykten är sanna. Är det något land jag ångrat att vi besökt, så är det EGYPTEN. Sodom på jorden, där man får leta som efter en nål i en höstack efter en enda hederlig … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 8 Comments

Sudan (Wadi Halfa)

Vi hade hört att det skulle bli hett i Sudan, men ingen och då menar vi ingen kan föreställa sig hur överjävligt det kan vara när det är 51 grader varmt i SKUGGAN. Det närmaste man kan komma är att sätta sig i bilen stänga rutorna, sätta på 4 gigantiska hårfönar i ansiktet och på kroppen och försöka … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Sudan (Wadi Halfa)