browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: april 2012

Botswana (Kasane)

Okavango, Okavango, Okavango vilken fantastisk flod. Sitta på två bekväma safaristolar på en veranda utöver floden och titta på krokodiler och flodhästar som lugnt och stilla simmar förbi, det är svårt att komma närmare en bekvämare och mer avslappnad drömtillvaro än så här. Campa mitt ute på savannen alldeles ensamma, vars enda sällskap är varandra … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 3 Comments

Namibia (i goda vänners sällskap)

Så anlände våra 2 vänner Jocke och Emil med flyg från Stockholm. I 10 dagar skulle vi utforska central Namibia tillsammans. Chaffisen vart till sig av glädje då en stock färsk grovsnus (han har använt fulsnus sedan avresan) och en kvällstidning levererades. Co-drivern hjulade längs gatorna i Windhoek då hon också fick en stock snus, … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 8 Comments

Namibia (Windhoek)

Efter en vecka i Sydafrika åkte vi norr ut igen med sikte på Walvis Bay i Namibia. Eftersom vi kört motorväg ner, bestämde vi oss för att chansa och ta ”dirtroads” på tillbakavägen. Bilen som vi hyrt, en Nissan är en 4×2 och inte alls anpassad för någon som helst offroadkörning. Det var ett under … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 10 Comments