browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juli 2012

Etiopien (Addis)

Gränsövergången mellan Kenya och Etiopien var mycket smidig, så pass smidig att vi slapp betala den kostsamma vägavgift på 40 $ som alla behöver betala om man vistas i Kenya längre än 7 dagar. Den första kontakten med Etiopien var över alla förväntningar, fantastiskt god mat, vänliga vuxna och barn som inte vet vad hyfs … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 14 Comments

Kenya (Moyale)

Efter det senaste inlägget som f.ö. var lite för mycket pessimistiskt. Väljer vi nu att göra ett nytt inlägg om norra Kenya. När vi äntligen kom oss ifrån Nairobi, körde vi norr ut, men enligt vår GPS (som definitivt inte är lika pålitlig som kartläsaren) hamnade vi nordväst vid en sjö som vi inte tänkt … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Kenya (Moyale)

Kenya (Nairobi)

Kenya, Al-Shabaabs favorit ”target”. Sedan vi kommit hit har de redan hunnit avlossa en granat på en nattklubb i Mombasa, som tur är inte i Nairobi där vi nu tillbringat två veckor i väntan på visum och smärre justeringar på RAA (kammrems byte är billigare än hemma). Vi är liksom resten av Afrikas invånare, så … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 4 Comments