browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: december 2011

Senegal (Saly)

På vår väg till Senegal hade vi resesällskap i form av ett par meter engelsman, denne gigant blev placerad bak i bilen i liggande ställning. Gränsövergången mellan Mauretanien och Senegal blev en smärre chock, det tog bara 30 minuter och sedan var det bara att köra in i landet (vi hade förväntat oss minst 5 … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 19 Comments

Mauretanien (Nouakchott)

Vi som trodde att vi sett en av de mest ödsliga sträckor i världen, tji fick vi. Vägen mellan den Marockanska gränsen och huvudstaden Nouakchott i Mauretanien består av 50 mil öken. Sand, sand, sand, en liten sten, sand, sand, en död mumifierad kamel, sand, sand. Skulle man göra en karta över Västsahara och Mauretanien … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 12 Comments

Marocko (Dakhla)

Och så kom äntligen värmen efter snart två månader av arktisk kyla. Det känns så underbart att sitta ute på kvällarna i bara t-shirt och kortbyxor istället för att gå omkring i dunjacka och frysa. Mirleft som vi varit i förut är om inte ännu sunkigare (det finns fantastiska stränder här) men förra gången var … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 4 Comments

Marocko (Essaouira)

Enkelt och enkelt, så kan man ju också se på saken om man är chaufför. Följande dag när det var dags att hämta ut passen hade ambassaden naturligtvis krånglat till det hela genom att ge chauffören visum från 8 dec- 8 jan medan co-drivern fick visum från 1 dec- 1 jan, egentligen är det inga … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 12 Comments