browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: januari 2012

Burkina Faso (Bobo-Dioulasso)

Att ha varit på landsbygden i Burkina är något av de bästa erfarenheter vi upplevt. Den numera nyrakade chauffören och jag har varit med om oförglömliga saker, t.ex. att människor kommer fram till oss och bara rör och klämmer på våra händer och skriker när de märker hur mjuka våra är jämfört med deras (Chrille … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 12 Comments

Burkina Faso (Banfora)

ÄNTLIGEN!!! Har vi kommit till våra drömmars Afrika. Burkina (som det heter bland oss erfarna resenärer, ha, ha) är precis som tagit ur skolboken. Glada, gästvänliga människor, fantastisk natur och massor av djur. Vår första anhalt var sydvästra Burkina ca femton mil ifrån Mali, där det skulle finnas sagolika sandstenformationer, grottor, flodhästar, vattenfall, heliga träd … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 18 Comments

Mali (Bamako)

Ja då var det dags för att byta land igen. Denna gång valde vi att köra över en liten gränsstation. Detta innebar endast fem minuters pappersarbete och sedan var det bara att åka in i Mali. Det finns vissa risker med att välja en relativt liten ort för att byta land och i detta fall … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Mali (Bamako)

Senegal (Kedougou)

Redan andra dagen i Saly träffade vi på Paul ifrån Luxemburg. Paul en glassig typ av värstas sort (en sådan person som folk lätt blir imponerade av), bodde i ett ännu glassigare hus mitt på stranden. Vi som är vana att tillbringa dagarna i RAA kände oss först lite bortkomna, men acklimatiserade oss snabbt. Vi … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 8 Comments