browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: oktober 2011

Kroatien (Banja)

Jaha, då har vi varit på resa med RAA i två veckor och det är först efter dessa veckor som vi börjar komma ner i varv. Det känns så jäkla skönt att slippa gå upp och arbeta, det känns så jäkla skönt att ha så pass ro i kroppen att man kan sitta och stirra … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 7 Comments

Montenegro (Buljariea)

Slovakien var över förvänta, mycket berg och många slott och borgar. Pepparspray blev inhandlat efter inrådan från en släkting. Efter det åkte vi in i Ungern vilket var väldigt platt med enormt stora åkrar överallt. Åka omkring i Budapest på kvällen och leta hotell tog så låååång tid att vi tröttnade och åkte därifrån. I … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 4 Comments

Södra Polen (Zywiec)

Det luktar kol överallt och det ligger ett smoggmoln över hela Polen. Har varit kallt om nätterna, men vi har levt gott i RAA (bilen). Polen har varit platt som en pannkaka, förutom den sista timmen. Har varit på Rugen och kollat på krigsminnen och även i Auschwitz och Birknau. Åker nu vidare mot Slovakien och … Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 4 Comments

Lämnar sthlm

Kl 10:04 Onsdag den 5 Oktober lägger vi ettans växel och börjar åka mot Tjörn. Planen är att börja packa bilen lite smidigare än vad som är gjort.

Categories: Nyheter | 1 Comment